duminică, 23 ianuarie 2011

Stardoll Instructiuni!






Instructiuni pentru incepatori
Am zis ca e musai sa am o pagina asa. Aigi gasiti instructiunile pentur incepatori , sau pentru cei ce nu stiu chiar totul.
1. Inregistrarea sau crearea contului.
Linkul siteului este: http://www.stardoll.com/ .
Pe pagina de start iti poti crea un cont. Trebuie sa iti alegi unul dintre personaje , sa-ti scrii nickname-ul , parola si data nasterii. Ulterior , va trebui sa-ti activezi contul folosind adresa de e-mail. Acest lucru iti va da acces la cadourile pe care le primesti 5 zile la rand si la Play&Earn

2. Bani.
Timp de trei zile consecutive , incepand cu ziua inregistrarii , vei primi cate 20 de stardollari ['moneda' stardoll-ului]. Ii poti cheltui in aceeasi zi sau ii poti pastra pentru a treia zi , ultima in care primesti cei 20 de stardollari , pentru ca in acea zi esti part-time superstar , adica poti sa cumperi orice din starplaza sau suite shop , in limita bugetului , bineinteles.
O alta sursa de bani este Play&Earn. Este o modalitate de a fi activ si a castiga bani in acelasi timp. Ai o lista de 5 lucruri care pot fi indeplinite: sa votezi pentru covergirl [din suite-ul cuiva] , sa votezi albumul cuiva , sa votezi un scenariu al cuiva , sa votezi cel mai bun design si cel mai cool outfit. Dintre cei 5 stardollari , 4 trebuie cheltuiti in aceeasi zi in care sunt castigati , iar unul ramane permanent.

Cat timp va aparea lista?
Indeplinind toate cele 5 activitati , ajungi la a avea 5 stardollari. Maximul de stardollari ce pot fi castigati este de 70. 'Jucand' Play&Earn in fiecare zi , castigi toti banii in 14 zile. Daca vrei sa economisesti , la sfarsitul lunii ajungi la 14 stardollari , restul de 56 fiind temporari. Deci , pentru a cheltui fara pierderi , trebuie sa cumparati de 4 stardollari in fiecare zi.
  
Alte moduri de a face bani.... 
Primesti 10SD (stardollari) daca iti inregistrezi contul de facebook pe stardoll. Din meniul My Page , alegeti My Account si dati click pe Connections , apoi Connect to Facebook.

Te poti inscrie o singura data.
Poti castiga bani participand la concursuri [bineinteles , castigandu-le] din Spotlight , Contests&Events. Mai primesti bani la obtinerea titlului de Covergirl [25SD] , un titlu foarte ravnit pe stardoll , care se poate obtine numai adunand destule voturi. Aceasta 'isprava' iti aduce 25 SD.

Ce pot face cu banii?
Poti sa cumperi haine din Starplaza , insa marea majoritate pot fi cumparate doar de superstaruri [vezi punctul 3] , la fel ca si produsele de make-up. Poti sa cumperi , de asemenea , din Suite Shop [il gasesti la My Page->Suite] , dar , la fel ca la Starplaza , numai anumite lucruri.

3.Superstar. 
Cum imi fac cont superstar, cat costa si cum se plateste?
In tara noastra se poate cumpara cu cardul sau sms-ul. Plata cu cardul este mai avantajoasa ca beneficii , cea cu mobilul prin sms , este mai avantajoasa la pret si mult mai la indemana.




In cazul in care te faci superstar si ramai fara bani , poti sa iti reumpli contul cu 70 de stardollari.
Si eu cu ce ma aleg?
Cu foarte multe. Poti cumpara absolut orice din Starplaza si din Suite Shop [din nou , in limita bugetului] , poti da altora cadouri din GiftShop , poti sa-ti cumperi designurile din StarDesign [My Page-> Design&Sale] si sa cumperi hainele altor membri , in StarBazaar. De asemenea , contul Superstar iti da posibilitatea si tie sa vinzi propriile haine sau designuri. 
Ai acces la dressup-uri speciale , ai 100 de pagini in album , poti organiza petreceri and so on.
4. Album&Scenarii.
Albumul e , dupa cum spune si numele un... album. In el poti sa-ti pui dressup-urile salvate , sa pui abtipilduri , sa adaugi orice text sau chiar obiectele tale. Exista premiu , sub forma de trofeu , pentru cel mai bun album , bazat pe voturile primite.
Scenariile sunt niste 'poze' , cu anumite cadre , in care poti sa-ti pui propriul medoll sau alte medolluri , la fel ca la album. Si aici exista un trofeu , pe acelasi principiu ca la album.
Sub forma de scenarii apar si pozele facute la petreceri.
5. GuestBook , Mesaje&Starblog.
Guestbookul reprezinta comentariile pe care le primesti de la alte persoane. Poti sa o faci publica , pentru prieteni sau privata , dupa preferinta. 
Poti accesa mesajele in bara de sus , in iconita in forma de plic. De obicei , primesti stiri de la Adminul Stardoll sau notificari [membru de club , comentarii noi etc.] , dar poti sa trimiti si altor membrii , prietenilor , si sa primesti mesaje la randul tau.
Starblogul este , dupa cum arata numele , un blog. Si pe acesta poti sa-l faci privat.Poti sa scrii absolut orice , in limita bunul simt , bineinteles.
6. Revista.
O gasiti la Spotlight. De fapt , Spotlight-ul reprezinta revista. Cover-ul este pagina care iti apare dupa ce te loghezi. Acolo gasesti Covergirl-ul [vezi punctul 2] , stiri , etc. In revista exista o sectie despre animale pe cale de disparitie [in fiecare luna apare un nou animal de adoptat] , concursurile , cinema-ul [poti viziona filme si chiar primi chestii pe gratis] , dar si romanul online Mortal Kiss.
7. Starpoints.
Starpointurile , puncte , mai pe scurt , sunt reprezentate cu o coroana si le poti verifica in partea de sus , langa nickname-ul tau. Ele se castiga fiind activ: votand , dand comentarii , salvand dressup-uri , editand albumul , facand scenarii si orice ce tine de activitate. La fiecare suta de puncte primesti 5 cadouri , mai bine zis deblochezi iteme , pentru ca majoritatea le poti cumpara [ieftin , ce-i drept] din suite shop. Primesti si coafuri noi. 
Dupa prima suta de puncte , in suite-ul tau va aparea o planta care va creste o data cu punctele obtinute.
In curand veti gasi pe site lista cu premiile si ce trebuie sa faceti sa primiti maximul de puncte.
8. Stardesign.
Il gasesti la MyPage->Design&Sell.
La Stardesign Fashion poti sa faci un material/pattern pe care il puteti aplica unor tipare de haine. Majoritatea hainelor astfel facute sunt superstar. Cu ceva munca si creativitate , poti sa faci tricouri cu text si chiar cu portrete [unele persoane au facut , de exemplu , tricouri cu fete reusite ale lui Lady Gaga sau ale vedetelor din Twilight]. Aceste haine pot fi vandute in Starbazaar.
La Stardesign Interior poti sa iti faci propriile obiecte de mobilier , tot pe tipare , in acelasi mod ca la fashion. In starbazaar , mobilierul nu este prea popular. Mai cu succes se vand posterele.
9.Shopping.
Starplaza este locul in care se pot cumpara haine. Ai de ales intre o groaza de haine , accesorii si make-up. Alegerea este mai usoara [dar nu la fel de profitabila] atunci cand nu esti superstar.
Exista magazine permanente , magazine temporare  sau magazine tip limited , temporare la randul lor.
Magazine temporare
Majoritatea sunt magazine tip tribute , inspirate de la designeri celebri si au un pret destul de piperat. Mai sunt si unele care apar din cand in cand , accesibile tuturor , gen Otto.
Magazine tip limided/stoc limitat
Sunt niste magazine care apar periodic si sunt temporare. 
LE- LIMITED EDITION
Sunt haine editie limitata , cu stoc limitat. Sunt de departe cele mai ravnite haine din tot stardoll-ul  , desi au preturi foarte ridicate.
ANTIDOTE
Un alt magazin tip limited , la fel de ravnit la LE. Din pacate , ultima colectie a fost retrasa fara a fi out of stock.
Magazine permanente
In categoria asta intra toate magazinele care au fost dintotdeauna pe stardoll. 
Recomandari:
DA: Bisou , Fudge , Evil Panda - sunt magazine dragute si sunt, dupa parerea mea , perfecte pentru stilul adolescentilor , pentru ca acolo se gasesc tenisi , converse , sneakersi , tricouri cu imprimeuri funny sau sic , jachete cool si fuste super.
NU: Basics - asta e singurul magazin despre care se poate spune ca nu e fashionable , este singurul magazin caruia ii spun nu , restul tine de gust , si se stie ca gusturile se discuta. Sunt chestii ieftine , forme clasice , toate in aceleasi culori , majoritatea tip pastel. Insa pot deveni o alegere buna daca adaugam jachete si accesorii fashion. Asta e valabil la un top sau la o rochie.


Sper ca v-au placut si ca v-au ajutat instructiunile date. Daca aveti intrebari , intrebati.

5 comentarii:

  1. Heiii , am si eu o intrebare... ma joc stardoll si sti cum se trimite din stardesing interior lucruriiiiiiiiiiiiii????? :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sti sa ma faci superstar pe gratis ? Daca sti poti sa ma ajuti te rog ? ma chema violetsilica pe stardoll si imi doresc foarte mult sa mai fiu superstar .

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu stiu sa fac ss pe gratis care vrea ori cand :*

    RăspundețiȘtergere